Om meg

Jeg er en godt voksen dame med en stor lidenskap for fotografering.  Jeg bor i idylliske Melsomvik i Stokke kommune, som ligger midt i Vestfold fylke.

Jeg har i mange år likt å ta bilder, men det var da jeg kjøpte mitt første digitale speilreflekskamera for 7 år siden at det begynte å bli en stor hobby. Jeg er stort sett selvlært, men prøver å lese om fotografering så mye som mulig både på nett, i blader og bøker.  Noe av det morsomme med denne hobbyen er at det alltid er masse å lære og at jeg kan utvikle meg hele tiden.

Jeg er ganske opptatt av lyset i bildene.  Det første jeg gjør om morgenen er å se hvordan lyset er ute og liker jeg det jeg ser er det rett ut med fotoapparatet.  Jeg drar på fototurer så ofte jeg har anledning, men ellers er apparatet med meg nesten over alt.  Det er veldig frustrerende når man ser et flott motiv og apparatet ligger hjemme.

Jeg har tatt bilder i et par brylluper, barnedåper og konfirmasjoner, men det er bilder av natur som jeg liker aller best å ta.  Jeg synes også bilder av dyr og barn er morsomt, men dukker det opp et motiv så fotograferer jeg uansett hva det er.

Det fotoutstyret jeg for tiden bruker mest er Nikon D7100 med objektiver 18-250 mm og 17-70 mm. .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar